Jahanje

 

Naše krdo trenutno čini sedam konja, Daisy, Rocky, Eon, Torro, Tessie i naša ždrijebad, Dorado i Bill. Svi su konji izuzetno mirni, mazni te dobro ujahani na američki, western način jahanja. Pogodni su za sve početnike te sigurni za jahanje. Uvjereni smo da je naš ranch mjesto gdje će vam ova inspirativna bića postati pravi prijatelji!

1 sat terenskog jahanja

 

Terensko jahanje pogodno za sve

Upoznajte osnove jahanja ili poboljšajte svoje jahačko iskustvo!

Ukoliko ste početnik, sat vremena hoda s konjima idealan je prvi korak prema upoznavanju ovakve vrste aktivnog odmora. Upoznati ćemo vas sa svom potrebnom opremom i približiti osnove jahanja kao i pravila ponašanja u blizini konja. Nakon savladanih osnova, dodijeliti ćemo konja koji će Vam najbolje odgovarati te avantura može početi! Očekuje Vas jahanje u netaknutoj prirodi u neposrednoj blizini rancha u pratnji stručnog vodiča. Putem do brda Melnice ili Pliša, doživjeti ćete nezaboravno iskustvo i ljepotu jahanja kroz šumu, prekrasne livade i puteljke te odmoriti uz svjež zrak i zvuk prirode.

Cijena

1 sat – 30,00 € po osobi (odrasli)

Način plaćanja: gotovina

Jahanje za djecu- na upit

2 sata terenskog jahanja

 

Osedlaj konja! Kreni u avanturu!

Tura pogodna za početnike koji žele na duže terensko jahanje, ali i one iskusnije koji žele doživjeti našu destinaciju i jahanje u prirodi.

Oni iskusniji mogu probati kasati, ali i odvažiti se na jahanje u galopu ukoliko su dovoljno iskusni, naravno uz pratnju vodiča. Idealna tura za ovakvu opciju jahanja je odlazak na brdo Pliš koje je veoma prostrano te idealno za galopiranje. Za kasanje i galopiranje sjajne su staze i na Melnici u prekrasnoj šumi. Oba brda, koja su relativno blizu, ujedno su i sjajni vidikovci s kojih se prostire prekrasan pogled na cijeli grad Slunj. Vodič će zaključiti nakon kratkog upoznavanja koja ruta bi bila idealna za Vas.

Cijena

2 sata – 60,00 € po osobi (odrasli)

Način plaćanja: gotovina

Jahanje za djecu – na upit

Mala škola jahanja za djecu

 

Aktivan odmor za cijelu obitelj!

Prilika da Vaši maleni upoznaju i nauče nešto više o konjima!

Program uključuje jahanje u manježu u pratnji vodiča koji cijelo vrijeme vodi konja te je u blizini djeteta što osigurava maksimalnu sigurnost za Vaše najmlađe. Djeca će na zabavan način doživjeti ove plemenite životinje, moguće je slikanje s konjima te naravno maženje.

Cijena

20 minuta – 15,00 € po djetetu

Način plaćanja: gotovina

 

Važne informacije prije rezerviranja!
  • Potrebna je prethodna najava i rezervacija termina putem maila, whatsappa ili telefonskog poziva.
  • Jahanje se odvija isključivo u stabilnim vremenskim uvjetima- u slučaju vjetra, kiše, blata i snijega, organizator ima pravo otkazati rezervaciju iz sigurnosnih razloga.
  • Preporučuje se dolazak najmanje 15 minuta prije prije dogovorenog termina.
  • Maksimalna veličina grupe su 4 osobe. Ukoliko imate više osoba u grupi, možemo dogovoriti jahanje u više tura te ih vremenski prlagoditi Vama.
  • Za vrijeme jahanja, korištenje fotoaparata, mobitela i slične opreme je isključivo na odgovornost jahača. U slučaju gubitka osobnih stvari, organizator nije odgovoran.
  • Termin možete besplatno otkazati do 24h prije dolaska. Za sve izmjene molimo da nas konaktirati ukoliko ste nam potvrdili rezervaciju!
  • Naši konji su prikladni za početnike i za iskusnije jahače. Početnicima smatramo one bez ili sa malo jahačkog iskustva.
  • Početnicima je dozvoljeno samo jahanje u hodu i nije im dozvoljeno kasati i galopirati.
  • U turi se prilagođavama onima s najmanje iskustva u jahanju! Jahanje će biti u hodu ili bržim tempom ovisno o sposobnostima jahača. Ukoliko u grupi postoji početnik, iskusna osoba nema mogućnost jahanja bržim tempom već se cijela grupa prilagođava osobi s najmanje iskustva.
  • Prije jahanja potrebno je potpisati izjavu o preuzimanju odgovornosti. Jahanje je isključivo na vlastitu odgovornost.

Želite rezervirati? Pošaljite nam upit!

Nazovite nas ili pošaljite poruku

+385 (0) 99 679 2736

Adresa

Podmelnica 17B,

47240 Slunj, Croatia

Javite nam se mailom!

info@ranch-vixian.com