O nama

Jedinstven doživljaj jahanja u prirodi brda Melnice & Pliša.

Ranch Vixian nastao je iz ljubavi prema konjima i prirodi. Ove plemenite životinje odvesti će Vas u najljepše skrivene dijelove brda Melnice, dosada još uvijek neistraženog prirodnog krajobraza destinacije Slunj & Rastoke. U svom western stilu, smješten ispod brda Melnice tik uz netaknutu prirodu, a opet dovoljno blizu gradu Slunju & Rastokama, potrebno je svega 5 minuta vožnje kako biste posjetili ranch Vixian.

Stoga, ako ste se zatekli u blizini Rastoka ili ste na putu za Plitvice, ispunite svoje vrijeme kroz aktivan odmor i doživite potpuno novo iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti.

Otkrijte slobodu. Mjesto gdje s ovom plemenitom životinjom postajete jedno.

 

Upoznajte naše krdo, stopite se s konjima i prirodom te otkrijte slobodu jahanja. Naučite s nama osnove ili poboljšajte svoje jahačko iskustvo uz naše stručne vodiče koje ćete zateći prigodno odjevene u kauboje ili kaubojke.

Ture su namijenjene za početnike i idealne za sve one koji žele saznati nešto više o samim konjima, njihovom hranjenju i timarenju te vrstama jahanja. Sve to moguće je doživjeti kroz odmor u prirodi, a za one najmanje, složili smo i prilagodili posebne interaktivne programe prilagođene za djecu i njihov prvi kontakt s konjima.

Želite rezervirati? Pošaljite nam upit!

Nazovite nas ili pošaljite poruku

+385 (0) 99 679 2736

Adresa

Podmelnica 17B,

47240 Slunj, Croatia

Javite nam se mailom!

info@ranch-vixian.com